Stoppen met roken dankzij acupunctuur in Rotterdam

Wilt u succesvol stoppen met roken, maar is het tot op heden nog niet gelukt? Voor daadwerkelijk resultaat meldt u zich bij mijn praktijk Acupunctuur aan de Maas. Bij mij krijgt u het steuntje in de rug dat u nodig heeft om sigaretten of shag te laten staan. Naast de acupunctuur behandeling maken we een plan van aanpak voor de moeilijke momenten. Deze Chinese geneeswijze is al duizenden jaren oud en heeft talloze mensen geholpen aan een beter lichamelijk en geestelijk welzijn. Wilt u stoppen met roken met acupunctuur in Rotterdam? Dan ben u bij mij aan het juiste adres. Vele mensen zijn u al voorgegaan, dus ga de uitdaging aan en kom langs in mijn praktijk.

Een succesvolle methode tegen roken


Stoppen met roken dankzij acupunctuur in Rotterdam? Het is mogelijk door langs te komen in mijn praktijk Acupunctuur aan de Maas. We bespreken onder meer de beweegredenen waarom u stopt met roken en we maken daarnaast een plan van aanpak. Vervolgens ga ik met acupunctuur aan de slag. De behandeling bestaat uit ooracupunctuur en acupunctuur. Er worden een aantal verblijfsknopjes (pleisters met een balletje) op reactieve punten op het oor geplakt, dit gebeurt in combinatie met acupunctuurnaalden. Deze stimulatie zorgt ervoor dat de nicotinebehoefte minder wordt of zelfs volledig verdwijnt. De bijverschijnselen, zoals stress, onrust en drang om te eten worden minder. Laat deze kans niet aan u voorbij gaan, maar ga de uitdaging samen met mij aan. We gaan voor een mooi resultaat! Positieve bijkomstigheid is dat uw poging om te stoppen met roken met behulp van acupunctuur in Rotterdam gedeeltelijk of volledig wordt vergoed door uw zorgverzekeraar. Er worden drie afspraken ingepland in een tijdsbestek van drie weken. Dit verhoogt de kans van slagen.

 

acupunctuur rotterdam

Ga de uitdaging aan en investeer in uw gezondheid!

Wilt u het oude rookpatroon achter u laten en opnieuw beginnen? Volg mijn stoppen-met-roken met acupunctuur programma in Rotterdam en ervaar zelf hoe u daardoor meer voldoening uit het leven haalt.

Bel of mail direct voor een afspraak.

Alle voordelen van Acupunctuur aan de Maas op een rij


Enthousiast over deze mogelijkheid? Ik heet u graag welkom in mijn praktijk. Dit levert u direct een aantal voordelen op: 

  • U verzekert zichzelf van een deskundige en betrouwbare aanpak. 

  • De nicotinebehoefte wordt minder of verdwijnt volledig.

  • De bijverschijnselen zoals stress, onrust en drang om te eten worden minder. 

  • De behandeling wordt veelal vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. 

  • We maken een plan voor de moeilijke momenten, waardoor de kans van slagen significant toeneemt.

Bel of mail direct voor het maken van een afspraak!