top of page

Wat zijn de ervaringen?

Voor acupunctuur in Rotterdam bent u bij Acupunctuur aan de Maas aan het juiste adres. 

Op deze pagina vindt u ervaringen van mensen die bij Acupunctuur aan de Maas zijn geweest.

Dennis

Begin dit jaar ben ik langs gegaan voor een intake mbt. niet kunnen ontladen van stress. We hebben een behandelplan opgesteld en hij is meteen aan de slag gegaan. Na de eerste behandeling verdwenen al merendeel van de klachten.

Hij is professioneel, geeft persoonlijke aandacht en neemt de tijd.
Ik ben nog steeds erg tevreden en kom met enige regelmaat terug.
Bedankt Rene!

Connie

Door de reuma was pijnvrij leven niet mogelijk. Ondanks de zware medicijnen was de pijn en ontstekingen altijd aanwezig. Eind september 2018 gestopt met alle medicijnen. Werd er super beroerd van! Maar ja wat doe je dan als je lijf in vuur en vlam staat. Rene een mail sturen en je situatie uitleggen. Gelijk 3 behandelingen ingepland en door het immuunsysteem weer in balans te brengen zijn de vlammingen bijna onder controle. Zo blij dat ik gegaan ben en verheug mij al op vrijdag 11 januari 2019. Het is net of ik elke keer mijn oude jas daar laat en vol energie naar buiten stap in mijn nieuwe jas. Wat alle medicijnen niet konden kan Rene van Lier wel.

Brigitte

Ik ben behandeld voor het stoppen met roken. Van te voren 24 uur stoppen en daar zat ik in de behandelkamer als een junkie ......help me! René zag al snel dat een intake niet heel zinvol was op dat moment, dus startte meteen de behandeling. Wat een rust bracht dat! Daarna nog 2 behandelingen. Nu een maand later...nog steeds gestopt! Super bedankt!

Elodie

After a difficult period where i lost a lot of energy and didn't know anymore what to do to regain my physical strength, i went to see Rene. Rene has been simply fantastic and has helped me at many occasions (re-balance my body after a miscarriage, helping me with a sinusitis...). The atmosphere at Rene's is really relaxing and trustful. You feel very welcome and in good hands. Rene spends time listening to you but also explaining what he does as he places the needles (completely painless). His acupuncture skills have made wonder with me and I trustfully go to see him as soon as i feel the need.

Acupunctuur aan de Maas is ook te vinden op Balansportaal en Freya.

acupunctuur rotterdam

Luke

René behandelde mij tegen RSI aan mijn handen en polsen. Ik kon niet meer goed autorijden en typen en zelfs niet meer ontspannen zitten omdat ik constant last ervan had. Na de eerste behandeling verdwenen de klachten al voor 90%, vervolgens heb ik nog een aantal behandelingen gehad die (in combinatie met meer rust) ervoor hebben gezorgd dat de klachten wegblijven. Bedankt René, voor het resultaat en de fijne gesprekken!

Kymia

Eigenlijk zocht ik een wat oudere chinees persoon ;-) die mij zou kunnen helpen door middel van acupunctuur... maar ik kwam terecht bij René!. René heeft mij van mijn klacht (tintelende armen en vingers) helemaal af geholpen! Ook zijn uitleg over hoe hij het aanpakt was heel fijn. Dank René!

Joran

René is een fantastische acupuncturist. Zijn behandeling is professioneel en hij weet wat hij doet. Na voor mijn vermoeidheidsklachten al bij een fysiotherapeut, diëtist, osteopaat, dokter en fitnesstrainer te zijn geweest, besloot ik een afspraak te maken bij René. Nu, 4 sessies later, voel ik me duidelijk energieker en zit ik een stuk beter in mijn vel. Aanbevolen!

Bent u op zoek naar acupunctuur in Rotterdam? Dan bent u bij Acupunctuur aan de Maas aan het juiste adres. Bel of mail voor meer informatie of het maken van een afspraak.

René Van Lier

bottom of page