top of page

Acupunctuur in Rotterdam bij   Acupunctuur aan de Maas

Woont u in Rotterdam of omgeving en bent u op zoek naar een specialist op het gebied van acupunctuur in Rotterdam? Dan zit u bij Acupunctuur aan de Maas helemaal goed. In mijn praktijk in Rotterdam werk ik deskundig en effectief. Hierdoor zult u snel minder klachten ervaren.

Acupunctuur in Rotterdam

Acupunctuur is een geneeswijze die duizenden jaren geleden is ontwikkeld in China. Deze geneeswijze werkt met behulp van een holistische visie. Dit betekent dat lichaam en geest constant met elkaar in verbinding staan. Acupunctuur richt zich op het herstellen van de energiebalans in het lichaam. Hiervoor wordt gewerkt met meridianen. Door in deze meridianen bepaalde acupunctuurpunten te stimuleren met flinterdunne naalden wordt het zelfgenezende mechanisme van het lichaam in werking gezet.

Tijdens een behandeltraject wordt er op verschillende niveaus gewerkt. De acute klachten, die zich op dat moment manifesteren, worden weggehaald of verlicht. Tevens wordt er gewerkt aan de onderliggende oorzaken van de klacht, zodat u zich op de lange termijn beter en gezonder voelt.

Voor acupunctuur in Rotterdam bent u bij mij aan het juiste adres. Investeer in uw gezondheid en bel of mail voor een afspraak.

Met welke klachten kunt u terecht bij een acupuncturist?

Acupunctuur kan bij diverse soorten klachten worden toegepast. Klik hier voor een lijst met veel voorkomende klachten, waarvoor mensen een afspraak maken bij Acupunctuur aan de Maas in Rotterdam. Zo ontmoet ik mensen met pijnklachten, mensen die worstelen met de gevolgen van een burn-out, vruchtbaarheidsproblemen, mensen die willen stoppen met roken of kampen met overgangsklachten. Acupunctuur werkt bij talloze klachten, daarom is het altijd de moeite waard contact op te nemen om te kijken wat ik voor u kan betekenen.

 

Het lichaam is een zeer complex systeem. Wat meestal fantastisch werkt. Wanneer je klachten krijgt, merk je eigenlijk pas hoe bijzonder dit is.

Wanneer iemand bij mij komt, probeer ik te ontdekken wat er in dit complexe systeem minder goed functioneert, waardoor de klachten ontstaan. Door de behandeling daarop te richten, kan het lichaam zichzelf gaan genezen.


Neem direct contact op voor het inplannen van een afspraak in mijn praktijk. 

acupunctuur rotterdam

Acupunctuur aan de Maas.

Uw specialist voor acupunctuur in Rotterdam.

Waarom u langskomt in mijn praktijk

Kampt u met vervelende lichamelijke of lichte psychische klachten en heeft u hulp nodig? Neem dan contact op met Acupunctuur aan de Maas. Dan zal ik op een deskundige en effectieve manier een behandeltraject uitzetten. Langskomen bij Acupunctuur aan de Maas in Rotterdam levert u bovendien diverse voordelen op:

  • U bemerkt snel resultaat.

  • Behandelingen worden gedeeltelijk of volledig vergoed door uw zorgverzekeraar.

  • In mijn praktijk neem ik daadwerkelijk de tijd voor u (intake 60-75 min., vervolgconsult 50 min.)

  • Uw klachten worden te allen tijde serieus genomen.

Bel of mail direct voor een afspraak en neem contact op met Acupunctuur aan de Maas. Uw specialist voor acupunctuur in Rotterdam.

bottom of page