top of page

Stress

In de steeds veranderende maatschappij ervaren veel mensen stress en spanning. Om mee te kunnen gaan met alles wat "moet", lopen veel mensen tegen stress aan. Dit uit zich vaak in slechter slapen, minder energie, sneller geprikkeld, "minder kunnen hebben", minder eetlust. Hierdoor gaan mensen minder goed voor zichzelf zorgen, bijvoorbeeld slechter eten, minder bewegen en meer tv kijken of op je telefoon scrollen. Het gevolg hiervan is dat de stress en spanning alleen maar toenemen. 

De negatieve cirkel doorbreken.

Wanneer je midden in zo'n proces zit, is het vaak lastig om hier verandering in aan te brengen. Mocht je bij mij in behandeling gaan, dan gaan we samen kijken naar hoe jouw leven er op dit moment uitziet. Stap voor stap gaan we hier kleine veranderingen aanbrengen die uiteindelijk tot grote veranderingen zullen leiden.

Acupunctuur en stress

Acupunctuur en stress

Acupunctuur en stress

Ieder mens is uniek. Elk behandeltraject is volledig afgestemd op de unieke persoon die ik dat moment behandel. Er bestaat dus geen standaard behandeling.

De behandeling is er op gericht om zoveel mogelijk spanning en stress uit jouw systeem te laten verdwijnen, zodat er een diepe staat van ontspanning ontstaat. Dit zal ervoor zorgen dat jouw lichaam zich kan gaan herstellen. Wanneer jouw lichaam in de overlevingsmodus staat, dan pleeg je roofbouw op je lichaam. Er is weinig tijd en ruimte voor herstel. Ik ga jou ook technieken leren om die ontspanning zelf te kunnen creëren. Als je dit toepast tussen de behandelingen door, zal het herstel nog sneller verlopen.

bottom of page