top of page
acupuncturist René Van Lier

René Van Lier is een bevlogen acupuncturist. Hij heeft bij de Academie voor Chinese Geneeskunde Qing Bai de opleiding Klassieke Acupunctuur gevolgd.  René is aangesloten bij de beroepsvereniging Zhong, waardoor de behandelingen geheel of gedeeltelijk worden vergoed door de zorgverzekeraar.

N.B. Behandelingen gaan niet van uw eigen risico af.

René heeft naast de opleiding bij Qing Bai, reeds vele nascholingen gevolgd om zijn kennis te verdiepen en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Door de moderne communicatiemiddelen kan er heel veel kennis en ervaring worden gedeeld.

Hieronder volgt een greep uit de vele nascholingen die René heeft gevolgd:

Effectief pijn bestrijden met Acupunctuur deel 1,2 en 3.

The treatment for Infertility by Kiiko Matsumoto

TCM strategieën voor slaapproblemen

Auriculotherapie deel 1

Eyes, Ears, Nose and Throat by Kiiko Matsumoto

Kiiko Matsumoto foundation Course

ondergaande zon

Hieronder volgen enkele stukjes uit recensies die cliënten op Google hebben achtergelaten:

'Na voor mijn vermoeidheidsklachten al bij een fysiotherapeut, diëtist, osteopaat, dokter en fitnesstrainer te zijn geweest, besloot ik een afspraak te maken bij René. Nu, 4 sessies later, voel ik me duidelijk energieker en zit ik een stuk beter in mijn vel. Aanbevolen'!

'René maakt eerst een grondige analyse en legt vervolgens heel duidelijk uit wat hij gaat doen om de klachten te verminderen'.

'Persoonlijke aandacht, echt de tijd voor je nemen, professionaliteit, enorm veel kennis en een gigantisch portie aardigheid omschrijven in het kort mijn ervaring tot zover bij Acupunctuur aan de Maas'.

​​​

bottom of page