top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRené Van Lier

De kracht van affirmaties in de praktijk

In eerdere blogs heb ik het wel vaker gehad over de kracht van affirmaties en intenties. Nu kan ik jou een mooi verhaal vertellen uit mijn eigen leven, om te laten zien hoe manifesteren werkt in de praktijk.


Sinds 2016 werk ik vanuit ons huis op de Feijenoordkade in Rotterdam. Ik heb een prachtige ruimte op de tweede verdieping van waaruit ik met aandacht en passie cliënten behandel. Na acht jaar wordt het tijd om de volgende stap te zetten. Mijn kinderen zijn groot geworden en de oudste heeft behoefte aan een eigen slaapkamer. Ze slapen nu nog samen op een kamer.


Hierdoor ben ik een half jaar geleden begonnen met een zetten van een intentie: Ik ben ontvankelijk voor een hele mooie praktijkruimte, in de buurt van ons huis en vlakbij de Maas. Deze intentie heb ik regelmatig uitgesproken, gevisualiseerd en net gedaan alsof ik er al aan het werk was. Hierdoor wordt er op alle niveaus hetzelfde signaal uitgezonden: gedachten + visualiseren + voelen = creëren.


Ik ben nooit actief opzoek gegaan naar een werkplek. Tijdens de meivakantie kreeg ik de vraag of ik een ruimte wilde huren op het Noordereiland. Dit voelde heel erg goed, dus ik heb dit aanbod aangenomen!


Deze manier van manifesteren en creëren zou op school onderwezen moeten worden. Dit gaat ook gebeuren, het is een kwestie van tijd!
Ik hoop dat ik jou met dit verhaal heb kunnen inspireren en prikkelen om hier zelf ook mee aan de slag te gaan.


Zodra de nieuwe locatie klaar is, laat ik het weten!


Met inspirerende groet,


René Van Lier

27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page