top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRené Van Lier

Heb jij veel last van stress?

Bijgewerkt op: 13 sep. 2019

In de afgelopen decennia is er ontzettend veel veranderd. Toen ik jong was, bestond er slechts een Nederlandse televisiezender en de uitzendingen begonnen pas om 18.00u. Wilde je ergens meer over weten, dan ging je naar de bibliotheek of je zocht het op in de 24-delige encyclopedie van je ouders. Wanneer ik dit aan mijn kinderen vertel, dan moeten ze heel hard lachen.


Dit voorbeeld illustreert hoe snel de veranderingen zich aandienen. In de aankomende decennia zullen er nog veel veranderingen gaan plaatsvinden, dat is een feit. Daar kunnen we niks aan veranderen. Waar we wel iets aan kunnen veranderen, is de manier waarop wij hiermee omgaan.


Ik zie in mijn praktijk veel mensen die worstelen met het leven en hoe je de balans kan vinden. Elk mens is anders, maar uit ervaring weet ik dat er een aantal zaken heel belangrijk zijn. Die kunnen je helpen om meer rust en ontspanning te vinden, waardoor je dagelijkse levensgeluk zal toenemen. Ik zal ze hieronder benoemen en de aankomende blogs uitleggen hoe je dit vorm kan geven.


1. Ben je bewust van je ademhaling. Adem rustig in en heel langzaam uit.

2. Maak concrete en haalbare doelen. Begin met de belangrijkste zaken.

3. Plan tijd voor jezelf waarin je rustig kan nadenken over wat jij belangrijk vindt. Al is het maar tien minuten per week.

4. Door gericht aan je doelen te werken, creëer je rust in je lijf en in je hoofd.


Succes!


René Van Lier

Acupunctuur aan de Maas

Ben jij op zoek naar acupunctuur in Rotterdam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bel of mail direct voor het maken van een afspraak bij Acupunctuur aan de Maas.

28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page