top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRené Van Lier

De kracht van affirmaties

Ben jij je bewust van je gedachten? Waarschijnlijk niet. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat wij 60.000 tot 70.000 gedachten hebben per dag! Daarvan komt 90% elke dag terug. Oftewel morgen, overmorgen en volgend jaar heb jij voor het grootste gedeelte dezelfde gedachten en dit maakt het lastig om echte veranderingen in je leven te bewerkstelligen.


Ik weet niet of jij hier bekend mee bent, maar wij zijn allemaal verbonden met een intelligent veld. Dit veld is alleen niet zichtbaar. Wij zijn daar allemaal op aangesloten. Sommige van jullie zullen nu denken: jeetje wat een zweverig gedoe. Dit is wetenschappelijk bewezen door wetenschappers uit de quantum fysica, dus zo zweverig is het niet ;) . Het is misschien lastig om het te bevatten.

Wij leven in een tijd waarin we denken: wat we niet zien, dat is er niet. Dan geef ik je een paar voorbeelden van verbindingen die we niet zien, maar heel normaal vinden. Onze telefoon staat ( doormiddel van frequentie en trilling) in verbinding met een satelliet ergens hoog in de lucht. Wanneer wij tv kijken wordt de informatie via een trillingsveld verstuurd: wifi. Dat vinden wij allemaal heel normaal. Zou het dan heel raar zijn, wanneer wijzelf ook aangesloten zijn op een veld met hoge trilling?Waarom is dit nu zo belangrijk?

Wanneer jij dingen wilt veranderen in jouw leven, dan is het belangrijk om andere informatie te gaan uitzenden naar het veld. Dit kun je dus heel eenvoudig doen, door elke ochtend te beginnen met mooie positieven zinnen tegen jezelf te gaan zeggen. Deze positieve zinnen noemen ze ook wel affirmaties. Door ze dagelijks te herhalen, worden ze uiteindelijk overgenomen door je onderbewuste. Hierdoor zullen je gedachten gaan veranderen en daarmee dus ook de informatie die jij uitzendt naar het intelligente veld!


Doordat jij ander informatie 'uitzendt', zullen er dingen gaan veranderen in jouw leven. Dan is het zaak om goed op te letten. Welke mensen kom je tegen? Welke schrijver of cursus komt er voorbij? Welke vacature trekt je aandacht? Sta open voor dat wat er op je pad komt!


Mijn doel is om je te inspireren om op een andere manier te kijken naar de werkelijkheid en dit verder te onderzoeken en ervaren.


Met inspirerende groet,


Feijenoordkade 17

3071 HK Rotterdam

06-4528429372 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page