top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRené Van Lier

Verslaafd aan je mobieltje?

Bijgewerkt op: 13 sep. 2019

Vroeger was een telefoon om te bellen, tegenwoordig kun jij met jouw telefoon met de hele wereld communiceren. Dit maakt het erg verleidelijk om heel vaak even op je telefoon te kijken. Onbewust gaat hier heel veel tijd in zitten en word je er niet bepaald efficiënter op. Hoe kun je dit nu veranderen? Zodat jij weer de baas wordt over jouw telefoon in plaats van andersom.


De eerste stap is om je bewust te worden van jouw telefoongedrag. De NOS heeft hier een mooi artikel over geschreven om meer inzicht in jouw telefoongedrag te krijgen.


Wanneer jij inzicht hebt gekregen in jouw telefoongedrag, kun jij jouw ideale telefoongedrag gaan opschrijven. Hierbij kun jij jezelf de volgende vragen stellen:

1. Neem ik mijn telefoon mee naar het toilet?

2. Welke geluiden ga ik uitzetten?

3. Op welke momenten kijk ik op mijn telefoon?

4. Hoe laat in de avond kijk ik voor het laatst op mijn telefoon?


Een belangrijke vraag die ik mijzelf stel, wanneer ik automatisch mijn telefoon wil pakken is: Waarom zou ik nu op mijn telefoon kijken?


Wat het beste werkt is één avond goed nadenken over jouw telefoongedrag en het uitwerken in een plan. Dit is een van de beste investeringen die jij kunt doen. Het kan jou waarschijnlijk minimaal een uur tijdwinst per dag opleveren! Tel uit je winst!

Succes met het uitwerken van jouw ideale telefoongedrag!


René Van Lier

acupunctuur rotterdam
acupunctuur rotterdam

Voor Acupunctuur in Rotterdam bent u bij Acupunctuur aan de Maas aan het juiste adres. Deskundig en effectief. Bel of mail gerust voor meer informatie of het maken van een afspraak.


10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page