top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRené Van Lier

Ons intelligente lichaam

Acupunctuur is een vorm van geneeskunde waarbij we gebruik maken van het zelf genezende mechanisme van het lichaam. Ons lichaam is heel intelligent. Er wordt informatie, als het ware, opgeslagen in ons lichaam. Dit kunnen positieve ervaringen zijn, maar ook negatieve ervaringen.


In de Quantum Fysica hebben ze ontdekt dat ons lichaam voor 95 tot 99 procent bestaat uit trilling en slechts voor 1 tot 5 procent uit materie! Wij ZIJN dus pure energetische wezens. Helaas maken maar weinig mensen gebruik van hun ware potentieel. Laten we even uitgaan van het feit dat we voor 95% uit trilling, oftewel energie, bestaan. Veel mensen leven (vaak onbewust) vanuit negatieve emoties en gedachten. Ze maken zich zorgen over de vergadering van morgen, ze denken negatief over zichzelf, ze hebben het gevoel dat ze de hele tijd falen. Al deze negatieve emoties zorgen voor negatieve gedachten. We schrijven in ons hoofd elke dag een hele roman. Uit onderzoek, uitgevoerd door de Amerikaanse psycholoog Timothy Brown, is gebleken dat we tussen de 40.000 en 60.000 gedachten hebben per dag! Wanneer jij vooral leeft vanuit angst, boosheid of verdriet, dan zal jouw dagelijkse roman weinig inspiratie bevatten.


Nu ga ik weer even terug naar de Quantum Fysica. Elke emotie heeft een bepaald trillingsniveau (gemeten in Hertz). Ik zal een paar voorbeelden geven:

schaamte: 20Hz, verdriet: 75Hz, angst: 100Hz, woede: 150Hz, liefde: 500Hz, plezier: 540Hz, harmonie: 600Hz.

Indrukwekkend hè! Nu is de vraag die jij jezelf kunt stellen? Vanuit welke emotie leef ik eigenlijk? Welke emotie is vaak aanwezig, op voor de voorgrond of op de achtergrond?

Ga de uitdaging aan en ga ermee aan de slag!!Acupunctuur Rotterdam


Wanneer je bij in behandeling gaat, krijg je handvatten om hier gericht mee aan de slag te gaan. Zodat je meer vanuit liefde, plezier en harmonie gaat leven.


Met acupunctuur werk je met deze energie die in en door jou heen stroomt. Door op bepaalde plekken een flinterdun naaldje te zetten geef je informatie aan je (intelligente) lichaam. Je systeem weet vervolgens wat het moet doen. Op die manier wordt de balans hersteld. Jouw lichaam 'weet' op welk niveau er transformatie plaats moet vinden: fysiek, emotioneel, mentaal of allemaal. Dat is het mooie, daar kun je met je bewustzijn niet bedenken. Daar mag je dan ook meteen mee stoppen ;) en gewoon ervaren!


Vanwege de lockdown is de praktijk nog gesloten. Mocht jij graag een afspraak willen maken voor na de lockdown, dan kun je een mail sturen naar info@acupunctuur-aandemaas.com.


Hartelijke groet,


Feijenoordkade 17

3071 HK Rotterdam

06-45284293
71 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page