top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRené Van Lier

Maak een plan en kom in actie!

Bijgewerkt op: 13 sep. 2019

Veel mensen die ik behandel vinden het lastig om echt te kiezen voor de zaken die ze belangrijk vinden. Er zijn zoveel dingen die moeten en het is al zo druk, maar door bewust keuzes te maken en concrete haalbare doelen te stellen kun je zoveel bereiken!


Het is belangrijk om eerst goed in kaart te brengen hoe jouw leven er nu uitziet. Waar je tevreden over bent en welke dingen je graag wilt veranderen of anders zou willen doen.

Heb jij veel last van stress? Dan is de ademhalingsoefening ( zie hiervoor mijn vorige blog) een hele mooie start.

Heb jij een gezin en heb jij het gevoel dat je de hele dag aan het rennen bent. Schrijf voor jezelf op hoe een gewone dag verloopt en op welke momenten er vee stress ontstaat. Is het ochtendproces erg stressvol? Schrijf uit hoe de ochtend verloopt en wat je hierin kunt veranderen. Soms kan het al genoeg zijn door twee concrete doelen te stellen:

1. Leg de kleren van je kinderen 's avonds klaar, zodat zij zichzelf direct kunnen aankleden.

2. Sta tien minuten eerder op en ga eerder weg van huis, zodat iedereen ontspannen en blij aankomt op school.


Ga doelen stellen bij de belangrijkste aspecten die jij wilt veranderen. Maak de doelen klein en haalbaar. Zou jij graag meer willen bewegen? Begin dan eerst met een haalbaar doel: elke week een keer sporten, bouw dit na drie weken uit naar twee keer sporten.


Je kunt beter met een lager haalbaar doel starten en het langzaam opbouwen. Dan heb je een succeservaring en is de kans dat jij het blijft volhouden vele malen groter.


Succes met het stellen van jouw doelen, zodat jij meer plezier en geluk kunt halen uit elke nieuwe dag!Acupunctuur Rotterdam
Acupunctuur Rotterdam

Zou jij graag een afspraak willen maken bij Acupunctuur aan de Maas? Neem dan snel contact op met René Van Lier.

Voor acupunctuur in Rotterdam bent u hier op het juiste adres.

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page