top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRené Van Lier

Acupunctuur en stress

In de maatschappij waarin we nu leven is stress bijna onvermijdelijk. Soms zijn er periodes met meer of minder stress. Stress is voor de meeste mensen een feit, waar ze mee moeten leren leven.


Wanneer je accepteert dat er stress in je leven is, dan is het interessant om te kijken hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Op welke wijze je ervoor kunt zorgen dat je na een stressvolle fase weer snel in de ontspanning komt. Voor veel mensen is dat lastig, waardoor ze als het ware in een chronische stress stand blijven staan.


Wat kan acupunctuur betekenen bij stressklachten?

Stress heeft bij iedereen weer een andere uitwerking. Tijdens de intake bekijken we wat de effecten zijn van stress op jouw energiehuishouding. Wat is er verstoort geraakt? Dit kan onder andere de volgende uitwerkingen hebben:

gejaagd gevoel

onrust

slecht slapen ( moeite met inslapen, vaak wakker worden en "meteen aan staan")

de darmen zijn van streek

hartkloppingen

vermoeidheid

hoofdpijn/migraine

angst

menstruele verstoringen

Lichaam en geest zijn een systeem. Na het gesprek ga ik voorzichtig de buik voelen om te kijken of de stress zich ook fysiek is gaan vast zetten in je lijf.

Alle informatie pak ik bij elkaar en vanuit mijn holistische werkwijze bepaal ik de beste strategie om de stress en de gevolgen te behandelen.


Aangezien elk mens anders is, zal elke behandeling gericht op stress afgestemd worden op de unieke energiebalans van de cliënt.Acupunctuur Rotterdam


Naast de acupunctuur gaan we ook kijken waar de stress vandaan komt en krijg je handvatten en oefeningen mee om ervoor te zorgen dat je dichter bij jezelf blijft, waardoor de kans op herhaling kleiner wordt.


Mocht je een afspraak willen maken of meer informatie willen. Neem dan gerust contact op met Acupunctuur aan de Maas in Rotterdam.


Hartelijke groet,Acupunctuur aan de Maas

Feijenoordkade 17

3071 HK Rotterdam

06-45284293

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page