top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRené Van Lier

acupunctuur en erectiestoornissen of -problemen

Volgens www.thuisarts.nl heeft 1 op de 10 mannen regelmatig last van erectieproblemen. Dit is een zeer vervelende klacht. Het kan zijn dat de penis niet stijf wordt of blijft. Sommige mannen hebben tijdens het vrijen minder gevoel in hun penis. Dit soort problemen zijn erg vervelend, zowel voor jezelf als je (eventuele) partner. Je kunt er heel onzeker van worden en je partner kan denken dat het door haar/hem komt. Je partner kan zich hierdoor minder aantrekkelijk voelen. Het is erg belangrijk om hier samen open over te communiceren en de onzekerheden en gevoelens met elkaar te bespreken.Acupunctuur Rotterdam
Acupunctuur Rotterdam


Wat kan acupunctuur betekenen voor mannen met een erectiestoornis of -probleem?


Bij erectieproblemen gebruik ik een techniek waarbij ik de doorbloeding van en naar de penis verbeter. Dit is snel merkbaar, meestal al na de eerste behandeling. Tijdens de behandeling zet ik geen naalden in de penis. De flinterdunne acupunctuurnaalden worden geplaatst op de handen en voeten.


Erectieproblemen zijn niet leeftijdsgebonden. Het kan zowel jongere als oudere mannen treffen. Bij het ouder worden kan het erectievermogen wel afnemen.


Wat kun je zelf doen?


Jouw leefstijl heeft een grote invloed op jouw hele energiehuishouding, dus ook op de bloedtoevoer naar de penis.

Wat kun je zoal doen:

- eet gezond ( veel groente en voldoende fruit )

- drink vooral water

- slaap voldoende ( dat is voor iedereen anders, bijvoorbeeld 6, 7 1/2 of 9 uur)

- beweeg regelmatig

- zorg voor zo min mogelijk stress

- mediteer dagelijks

- focus op positieve dingen ( leef vanuit liefde en niet vanuit angst )


Kamp jij of je partner met erectieproblemen? Dan speelt schaamte vaak een grote rol en is het moeilijk om hierover te praten of hulp te zoeken. Schroom niet om mij te bellen of te mailen. Dan plannen we een intake in en ga ik ook tijdens het eerste consult behandelen.

Meestal is het resultaat direct merkbaar.


Door de lockdown is de praktijk gesloten tot en met 19 januari 2021. Je kunt wel een mail sturen naar info@acupunctuur-aandemaas.com, dan kunnen we vast een afspraak inplannen voor na de lockdown.


Hartelijke groet,


René Van Lier

Acupunctuur aan de Maas


Feijenoordkade 17

3071 HK Rotterdam

06-45284293

130 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page