top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRené Van Lier

Acupunctuur en diarree

Dit is een onderwerp waar weinig over gepraat wordt, maar het is wel een probleem waar heel veel mensen mee worstelen.


Uit onderzoek van het RIVM in 2017 blijkt dat naar schatting 3.700.000 Nederlanders bekend zijn bij de huisarts met MLD problemen. Dat is een op de vier Nederlanders! Ondanks dit zeer hoge aantal mensen met MLD problemen hangt er toch nog een taboe omheen. Het is niet een onderwerp wat makkelijk wordt besproken met vrienden of collega's.


In mijn praktijk zie ik veel mensen met MLD problemen. Een grote groep heeft te maken met chronische diarree klachten. Waarbij het verschilt hoe frequent mensen per dag naar het toilet moeten, sommigen moeten zeven maal per dag, anderen tweemaal.Kom bij diarreeklachten naar Acupunctuur aan de Maas in Rotterdam.


Wat kan acupunctuur betekenen voor mensen met diarreeklachten?

De disbalans in het systeem kan op verschillende niveaus zitten. Eerst breng ik in kaart waar de verstoring zit en vervolgens ga ik behandelen. Het doel is om het hele metabole systeem te harmoniseren. Hierdoor zal de de ontlasting vaster van structuur worden, met als einddoel: mooie gezonde ontlasting :)

Als 'bijwerking' krijg je meer energie. Doordat het lichaam het eten beter kan omzetten in energie en de juiste voedingsstoffen eruit kan halen, kan het lichaam zichzelf beter voeden.


Mocht je nog vragen hebben of graag een afspraak willen maken, neem dan contact op met Acupunctuur aan de Maas in Rotterdam.


Met inspirerende groet,


René Van Lier

Acupunctuur aan de Maas

Feijenoordkade 17

3071 HK Rotterdam

06-45284293


bron: RIVM


30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page