top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRené Van Lier

acupunctuur en bekkeninstabiliteit

Tijdens of na de zwangerschap hebben veel vrouwen last van bekkeninstabiliteit. Om je lijf klaar te maken voor de bevalling is het belangrijk dat de gewrichtsbanden weker en rekbaarder worden. Dat is een natuurlijk proces. Dit natuurlijke proces kan wel vervelende klachten veroorzaken.

Bekkeninstabiliteit uit zich vaak als:


  • pijn tijdens het (trap)lopen

  • pijn rond het stuitje

  • pijn aan de voor- of achterkant van het bekken

  • pijn in de onderrug


Wat kun je met acupunctuur doen aan bekkeninstabiliteit?


Wanneer jij last hebt van bekkeninstabiliteit denk je niet meteen aan acupunctuur. Dat terwijl acupunctuur een hele goede ondersteuning kan zijn bij bekkeninstabiliteit.


Het belangrijkst wat ik doe tijdens een behandeling bij bekkeninstabiliteit is als het ware het liften van de buik waardoor de druk op het bekken, het stuitje en de onderrug veel minder wordt. Meestal merk je direct resultaat na de eerste behandeling.


Uiteraard worden er tijdens de behandeling ook gekeken naar eventuele andere klachten, zoals zwangerschapsmisselijkheid, slaapproblemen en onrust.

acupunctuur en bekkeninstabiliteit
acupunctuur en bekkeninstabiliteit

Mocht je vragen hebben of graag een afspraak willen maken. Bel of mail gerust met Acupunctuur aan de Maas. Uw specialist voor acupunctuur in Rotterdam.


René Van Lier

105 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page