top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRené Van Lier

Acupunctuur en acute pijnklachten

Bijgewerkt op: 13 sep. 2019

In mijn praktijk Acupunctuur aan de Maas in Rotterdam, zie ik dagelijks wat de impact kan zijn van acute pijnklachten.


Op het moment dat alles soepel beweegt en je nergens last van hebt, vind je dit de normaalste zaak van de wereld. Wanneer dit bij acute klachten ineens veranderd, besef je pas hoe knap je spieren, pezen en je hele systeem samenwerkt om soepel en pijnloos te kunnen bewegen.


Pijn kan zo overheersend zijn, dat het een grote impact kan hebben op je leven. Zowel op het gebied van je werk, gezin, relatie als op je eigen geluk. Zeker wanneer de pijn je slaap verstoord of het jou beperkt is je dagelijkse functioneren.


De methode die ik meestal gebruik bij pijnklachten is de dr. Tan balans methode. Als eerste ga ik goed kijken welke plek of welk gebied pijnlijk is. In dit gebied lopen meridianen. Vervolgens ga ik zoeken naar een geschikte meridiaan om de pijnlijke plek te balanceren. Tijdens de laatste stap ga ik via de balancerende meridiaan de pijnlijke plek behandelen. In het pijnlijke gebied worden meestal geen naalden gezet. Met deze methode ontstaat er snel vermindering van de klachten.

In mijn praktijk komen veel mensen met pijnklachten. Hieronder vind je een lijst met klachten waar ik goede resultaten mee heb behaald:


· Hoofdpijn

· Migraine

· Rugklachten

· Nekpijn

· Uitstralingspijn

· Frozen shoulder

· Tenniselleboog

· Slijmbeursontsteking

· Muisarm

· Neuropathie

· Knieklachten

· Heupklachten

· Buikpijn

· Pijn aan het stuitje

· Fantoompijn

· Menstruatiepijn


Wil jij van je pijnklachten af? Maak dan snel een afspraak bij Acupunctuur aan de Maas in Rotterdam. Neem direct contact op met René Van Lier. Uw acupuncturist in de regio Rotterdam.


50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page