top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRené Van Lier

Acupunctuur en zwanger worden

Voor de meeste mensen lijkt het de normaalste zaak van de wereld om 'gewoon' zwanger te worden. Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd. In mijn praktijk behandel ik veel vrouwen waarbij zwanger worden niet 'gewoon' lukt. Dit roept veel emoties op en kan tot spanning binnen een relatie leiden. De seks kan ook een beladen ding worden, omdat zwanger worden een belangrijke ondertoon kan krijgen bij het bedrijven van de liefde.


Van alle stellen die niet zwanger kunnen worden, blijkt het voor 10% van de gevallen westers medisch niks aan de hand te zijn (bron: Freya). Wanneer mensen vervolgens verder gaan zoeken, gaan ze ook nadenken over de optie om acupunctuur te proberen.


Ervaring

Met mijn jarenlange ervaring heb ik inmiddels veel stellen kunnen behandelen ( met name vrouwen), om zwanger te worden. Dit is zo'n mooi traject, waarbij ik enorm veel dankbaar voel wanneer ik een blij telefoontje of appje krijg met de boodschap dat ze zwanger is.Acupunctuur zwanger worden
Wanneer zwanger worden niet lukt.


Passie

Het is mijn missie en passie om ook dit jaar: 2022 zoveel mogelijk vrouwen te begeleiden en behandelen om zwanger te worden.


Acupunctuur

Elk mens is uniek, dus elke energetische balans is uniek. De behandeling is daarom ook volledig afgestemd om de energiebalans op een dusdanige wijze te beïnvloeden, zodat het lichaam klaar is om nieuw leven te kunnen creëren. Het is natuurlijk zo iets moois en kwetsbaars wat er in een vrouwenlichaam gebeurt. Dat is niet in woorden te beschrijven. Maar om zwanger te kunnen worden, moet de (energetische) conditie optimaal zijn. Daar wil ik heel graag mijn bijdrage aan leveren!


Vragen

Mocht je naar aanleiding van mijn blog vragen hebben of wil je graag een afspraak inplannen? Bel of mail dan gerust.


Met inspirerende groet,


René Van Lier

Acupunctuur aan de Maas

Feijenoordkade 17

3071 HK Rotterdam

06-45284293172 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


I commenti sono stati disattivati.
bottom of page