top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRené Van Lier

Acupunctuur en vermoeidheid 

Bijgewerkt op: 20 dec. 2019


Wanneer mensen mijn intakeformulier invullen dan wordt vermoeidheid vaak aangevinkt. Alsof het iets vanzelfsprekend is wat er tegenwoordig bij hoort. Stel je nu eens voor dat jij je weer fit en energiek gaat voelen!


Veel mensen hebben last van vermoeidheidsklachten. De vermoeidheid ontstaat niet zomaar. Ik vind het altijd heel interessant om mensen te behandelen met (onverklaarbare) vermoeidheidsklachten. Bij veel mensen is er medisch gezien niks te vinden, alles wat meetbaar is zit binnen de normaal waarden. Aan de ene kant is het natuurlijk heel fijn om te weten dat er niks ernstigs aan de hand is. Aan de andere kant wil je er graag iets aan kunnen doen.


Acupunctuur Rotterdam
Acupunctuur Rotterdam


Tijdens de intake en de behandelingen ga ik op zoek naar de oorzaak. Ik probeer te ontdekken op welk niveau en in welk systeem een blokkade, een tekort of juist een teveel zit. De vermoeidheid geeft aan dat er ergens in het zeer complexe menselijk lichaam iets niet klopt. Ik vergelijk het wel vaker met een auto. Wanneer de motor van de auto hapert of hij trekt veel minder snel op, dan kan dit verschillende oorzaken hebben. Zo werkt het ook met het menselijke lichaam. Het manifesteert zich als vermoeidheid, maar de vermoeidheid kan heel veel verschillende oorzaken hebben.


Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Acupunctuur aan de Maas. Uw specialist in de regio Rotterdam voor acupunctuur.


Hartelijke groet,


René Van Lier


32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page