top of page

afvallen met acupunctuur in Rotterdam

Veel mensen hebben baat bij acupunctuur als ze willen afvallen. Deze Chinese geneeswijze heeft baat bij diverse soorten klachten of problemen, waaronder ook verantwoord afvallen voor de lange termijn. Door acupunctuurpunten te stimuleren in het lichaam, worden diverse processen in gang gezet waardoor het algemene welzijn toeneemt. Blokkades in uw lichaam worden weggenomen en stressfactoren verminderd. Hierdoor komt u bewuster in het leven te staan en dit heeft een positief effect op uw eetgedrag. Juist dat helpt u om met succes de nodige kilo's kwijt te raken. Afvallen met acupunctuur in Rotterdam, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Investeer in u zelf en kies voor verantwoord afvallen voor de lange termijn.

Hoe werkt het?

Afvallen met acupunctuur verbetert onder meer de spijsvertering en stofwisseling. Door de balans in het lichaam te herstellen, voelt u zich fitter en energieker. Hierdoor krijgt u minder behoefte aan zoetigheid. Er wordt ook gekeken naar uw voedingspatroon. Daar valt bij de meeste mensen winst te behalen, door op voedingsgebied kleine veranderingen toe te passen. Doordat de algehele gezondheid verbetert en uw lichaam de voedingsstoffen beter kan opnemen krijgt u meer energie. Wat wilt u nog meer? Kom daarom gerust langs in mijn praktijk Acupunctuur aan de Maas als u met succes wilt afvallen. Vaak wordt mijn behandeling gedeeltelijk of volledig vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. 

 

Afvallen met acupunctuur in Rotterdam? Investeer in u zelf en kies voor verantwoord afvallen voor de lange termijn.

Waarom u zich meldt in mijn praktijk

Vindt u zelf dat er wel wat gewicht af mag en wilt u hier iets tegen doen? Kom gerust langs in mijn praktijk Acupunctuur aan de Maas. U bent altijd van harte welkom. U profiteert daarnaast van een aantal voordelen: 

  • Behandelingen worden gedeeltelijk of volledig vergoed door zorgverzekeraars.

  • Haalbare voedingsadviezen voor de lange termijn.

  • Uw pogingen om af te vallen, worden uiterst serieus genomen.

  • Samen werken we aan positieve resultaten. 


Nieuwsgierig naar wat ik voor u kan betekenen? Wacht niet langer, maar kom langs voor een acupunctuurbehandeling. Afvallen met acupunctuur in Rotterdam is namelijk zeker mogelijk! Bel of mail direct voor een afspraak.
 

afvallen acupunctuur Rotterdam

Succesvol afvallen met behulp van acupunctuur in Rotterdam?

 

Het is zeker mogelijk. In mijn praktijk Acupunctuur aan de Maas behandel ik mensen met diverse soorten klachten, waaronder ook mensen die zich slanker en energieker willen voelen. Afvallen met acupunctuur in Rotterdam? Maak eens een afspraak in mijn praktijk en ontdek zelf wat het u oplevert. U kunt er zeker baat bij hebben, dus laat niets u tegenhouden om een afspraak in te plannen.

bottom of page