top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRené Van Lier

Wegens de coronacrisis blijft de praktijk gesloten tot 20 mei

Tijdens de persconferentie van 21 april 2020 heeft onze premier Rutte bekend gemaakt dat alle contactberoepen tot ( in elk geval ) 20 mei niet mogen beginnen met werken. Ze gaan nog verder onderzoek doen naar wat veilig is voor contactberoepen en hoe wij weer aan het werk kunnen gaan.


Het is heel raar om al zolang niet aan het werk te kunnen. Ik sta te popelen om iedereen weer te helpen en ik mis het contact met mijn cliënten enorm.


Via deze wijze wil ik mijn enorme waardering uitspreken richting het kabinet. Ik vind dat ze heel verstandig en doordacht handelen. Ze laten zich niet beïnvloeden door kritiek. Ze blijven bij zichzelf en handelen daadkrachtig en op basis van advies van deskundigen. Ze laten zich niet leiden door paniek. De druk op onze ministers is gigantisch, dus alle lof voor jullie!Ik hoop dat jij en je familie nog gezond zijn. Let goed op elkaar en samen komen we hier wel doorheen!


Mocht jij graag een afspraak willen maken, dan wil ik je adviseren om een mail te sturen naar info@acupunctuur-aandemaas.com met daarin je naam en telefoonnummer. Zodra ik mijn deuren weer mag openen neem ik contact met je op.


Hartelijke groet,


René Van Lier


Acupunctuur aan de Maas

Feijenoordkade 17

3071 HK Rotterdam

06-45284293

info@acupunctuur-aandemaas.com

www.acupunctuur-aandemaas.com

36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page