top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRené Van Lier

Vanaf woensdag 3 maart 2021 mag ik mijn deuren weer openen!

Bijgewerkt op: 6 feb. 2022

Ik ben ontzettend blij dat ik mijn praktijk weer mag openen vanaf woensdag 3 maart!! Mocht je een afspraak willen maken, dan ben je van harte welkom. Je kunt het beste een mail sturen naar info@acupunctuur-aandemaas.com of telefonisch contact opnemen via 06-45284293.

Bent jij op zoek naar acupunctuur in Rotterdam? Dan ben je bij Acupunctuur aan de Maas aan het juiste adres.

In mijn praktijk worden onder andere mensen met onderstaande klachten behandeld:


Met vriendelijke groet,


René Van Lier

Acupunctuur aan de Maas

Feijenoordkade 17

3071 HK Rotterdam

06-45284293

info@acupunctuur-aandemaas.com

www.acupunctuur-aandemaas.com


24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page