top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRené Van Lier

Door de lockdown blijft de praktijk gesloten t/m 2 maart

Tijdens de persconferentie van vorige week is besloten om de lockdown te verlengen tot in elk geval 2 maart. Laten we hopen dat er dan weer versoepelingen worden doorgevoerd zodat ik mijn cliënten weer kan helpen!Acupunctuur Rotterdam
Acupunctuur Rotterdam


Voor nu blijf gezond, positief en focus op datgene waar jij invloed op hebt.


Mocht je een afspraak willen maken voor na de lockdown, dan kun je een mail sturen naar info@acupunctuur-aandemaas.com Dan neem ik, zodra duidelijk is wanneer ik mijn deuren weer mag openen, contact met je op!


Hartelijke groet,


René Van Lier

Acupunctuur aan de Maas

Feijenoordkade 17

3071 HK Rotterdam

06-45284293

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page